17.6.12

Hvor er jeg bare glad og stolt over at Klovborg Jagtforening er udnævnt til årets jagtforening 2012. Det er et rigtigt stort skulderklap for vores arbejde.

Vi synes selv, at det var et meget skrapt felt, der var i år. Mange gode indstillinger og det føles ekstra rart at vinde i et så skrapt selskab.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke bestyrelsen, Jer som aktive og hjælpsomme medhjælpere og ikke mindst vores gode samarbejdspartnere i Højderyggens Skydecenter og Horsens Jagthornsblæsere.

I morgen har vi bestyrelsesmøde, hvor vi skal beslutte, hvad vi skal bruge prisen til. Sætter du næsen op efter fest og ballade, så tror jeg du skyder forbi. Men gætter du på ung- og nyjægere så tror jeg du rammer plet. 🙂

Erik